Itt a vége az LG mobilágának | Az elmúlt 20 év

Tech2.hu

64 E megtekintés6

  Sziasztok! Az LG 2021. április 5-én bejelentette, hogy kilép az okostelefonok piacáról, nem gyárt és nem fejleszt több mobilt.
  Az LG közleménye: bit.ly/3mrNERg
  Mobilarena visszatekintés: bit.ly/2Q3JKS9
  Kövessetek minket:
  - Twitch csatornám: www.twitch.tv/tech2hu
  - Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
  - Facebook: goo.gl/WqeizY
  - Instagram: goo.gl/Dzp2vD
  - Weboldal: goo.gl/9SnNRv
  - Twitter: goo.gl/zYw3gU
  - Email: info@tech2.hu
  Időbélyegek:
  00:00 - Mi történt?
  00:24 - A kezdetek
  01:52 - A fénykor
  02:45 - A lejtmenet
  04:00 - Mi lesz ezután?
  GY.I.K.
  - Te kecskeméti vagy? Igen :)
  - Mi az a számláló a háttérben?: hufast.info/plan/vide/fIrandGv0qW-f5c
  - Milyen gépen vágsz?: MacBook Pro 2019 16"
  - Milyen kamerád van?: Sony A7 III + Tamron 28-75 f/2.8 és Sony A6300
  - Hogyan készül egy Tech2 videó?: hufast.info/plan/vide/omPbhM53uHymmqs
  Tagek:
  tech2, tech2hu, lg mobile, lg mobil, lg okostelefon, lg mobiltelefon, lg b120, lg chocolate, lg shine, lg crystal, lg prada, lg nexus 5, lg g2, lg g3, lg g4, lg g5, lg g6, lg v10, lg v40, lg velvet, lg wing, lg mobilipar, okostelefon

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. sandor pap

   LG Android OS okostelefonom van ha bedoglik akkor áttérek a laptopra tévézek MP4 ezek stb

  2. Tamás Szabó

   Az LG a tv-k gyártásával is felhagyhatna... rettenet amit NanoCell néven művelnek

  3. Rolee Samura

   Nekem a mai napig csücsül a fiókomban egy LG Spirit. Imádtam! Nagyon tetszett a görbe hátlapja😁

  4. ignác\ Dani

   Nekem Jelenleg LG Q60 nom van és nincs vele gond ❗

  5. Lacko Antal

   Én most gondolkozok telefon váltáson és nekem nagyon szimpatikus az LG wing mellette van más opcióm is de nagyon szimpatikuas és ezek után szerintetek megérné??

  6. Corsa

   :(

  7. Balázs Csörnyei Gábór

   Van nekem LG k20 telefonom szèt tőrt

  8. otto némo

   Lg velvet best telefon.. legjobb..

  9. The Bandi

   Szomorú, de egyben érthető is a dolog. Az utóbbi időben szolgáltatói kínálatban sem voltak elérhetőek a készülékeik nagyon. Az utolsó igazán érdekes készülékük talán a G4 volt a bőr hátlappal előtte pedig a G2 is nagyot ment. De a G5 azzal a modulos valamivel nemigazán értem mi akart lenni és a dizájn is ocsmány volt szerintem. Aztán a hajlított G Flexek is inkább csak amolyan fanboyoknak mutogatni való volt és semmi több, mint mostanában a kinyitható kijelzős telók. Szerintem a közeljövőben a Sony is erre a sorsra fog jutni. Ott sem igazán sikerül egy tisztességes szintre eljutni az utóbbi időben sőt inkább úgy mondom az első Xperia Z óta nem megy a dolog. Sajnálom azokat akik szerették a márkátés most váltaniuk kell majd. Nálam is ez játszódott le kicsiben a Huawei android mizéria miatt váltani kellett pedig évekig imádtam mind a 3 Hüvelyt amit nyúztam.

  10. Márk Debreceni

   Ismerem a fejlesztesi igazgatot, azt mondta 2 ev mulva ujra inditjak, addigra valami komolyabbal keszulnek. Szilard testes akksival lesznek addigra es 2 het lesz az uzemido

  11. Kristof Fekete

   g2 g3 g4 g5, nagyon szép volt mind1ik, kegyetlenül melegedett mind1ik sajnos

  12. Judit Sánta

   Szèp 20 èv volt

  13. Bence Diplod

   Idáig csak LG telefonom volt, nem vettem mást, csak LG-t. Most szomorú lettem

  14. Ferenc Gyöngyösi

   Nekem is LG volt régen valamikor 2007-2008 felé (Akkor még kicsi voltam de nővérem megtanitott használni a telot)

  15. White Power

   Nekem az LG nagyon a szívemhez nőtt Én mostis használok lg-t A K41-es szériát és nagyon sajnálom hogy az LG leáll a telefon piacnál

  16. szabi Varag

   LG K40s felhasználó nyáron lesz 2 éve hogy használom semmi probléma nincs vele soha nem volt mg szerviz be. Nagyon jó tartalom gyártó vagy

  17. I'm Link

   Wingről néztem :) sajnálom,hogy vége egy korszaknak LG hű voltam mindig is!

  18. Kory

   F6, G3, G6. Ezek voltak 😌

  19. Halmos Györgyi

   LG Shine!!! Imádtam!!! Fém volt, akkoriban az a görgős megoldás az irányításra, a menüben lépkedésre egyszerűen hatalmas innováció volt és nagyon menő is. A szétcsúsztatható telefon hangja kinyitáskor és összezáráskor...nagyon jó hang volt. Szép kijelzője volt. Az egész mobil egy csúcs volt.

  20. László Andrasi

   Szomorúan hallom ezt a hírt. Volt egy Lg G2 Minim, csak a kicsi belső tárhellyel lett problémám azután, hogy az android Kitkat után a loplipop ráment. Lolipop nagy helyigényétől csak szenvedett a telefon, majd 4 évig használtam. Imádtam. Most egy lg G7 ThinQ van. Imádom ezt is. Ezzel is csak szoftveres bajom van. Az android piaci modulja, 2 év után elkezd belassulni a telefon, hiába nincs rajta csak kb 20 fotó, 10 zene csengőhangnak, és félévente gyári visszaállítást csinálok. Terveztem, hogy egy Velvet-et vagy Wing-et veszek,de lehet már nem is lesz amire odajutok. Imádtam a telefonokat. A legjobb fotókat az LG telefonjaimmal készítettem.

  21. fOrte

   A probléma csak az hogy az összehasonlítás alap nem jó. SONY legjobb mobiljait nem a legokosabb döntés összehasonlítani egy Kínai gyártó olcsó legjobb mobiljával szemben mert lehet hogy megkapja a vevő mindkét esetben ugyan azt az SOC-t és ugyan annyi RAM-ot, de viszont annak oka van hogy azok olcsó Kínai telefonok, mert hogy ott van a HUAWEI és XIAOMI akiknek a telefonjai kezdetben olcsók voltak, de most már a legjobb telefonjaik megjelenéskor minden csak nem olcsók aminek nem csak az az oka hogy most már ismerik ennek a két gyártónak a telefonjait, hanem az is hogy attól mert ugyan az az SOC és ugyan annyi RAM van a telefonjaikba mint az olcsóbb Kínai gyártók telefonjaiba azért ezeket nem kell kétévente cserélni, sokkal stabilabb a rendszer, a frissítések mindig folyamatosan jönnek, az optimalizáció is jobb mint az olcsó Kínai gyártók telefonjaiban, de azért nem SONY és nem SAMSUNG szintű az optimalizáció ezeknél a telefonoknál sem, egy pl: Apum használja az én SONY X PERFORMANCE volt telefonomat, lehet hogy kamerás képességekben elmaradt az akkori legjobb kamerás képességű telefonokhoz képest, és az is lehet hogy kevesebb RAM van benne mint más gyártók akkori telefonjaiban de mind ezek ellenére mai napig úgy hogy már nem kap szoftverfrissítést a telefon mindent nagyon gyorsan tölt be, és a böngészés amikor görgetek vagy lapozok nem akad, ezt nem lehet elmondani a jóval újabb HUAWEI P20 Lite telefonról. Én egy telefon 4-5 évig használok elsődlegesként, aztán veszek másikat mert 5 év alatt mobilos fronton is fejlődik annyit a technológia hogy megérje a cserét. Most van egy SAMSUNG GALAXY A80 telefonom, de vissza váltok SONY telefonra, eddig amióta okos telefonom volt csak SONY és SonyEriccson telefonom volt, és 2009 óta van okos telefonom, szóval most az A80 mellé jön a SONY 1III.

  22. Bodor János

   Ha jól emlékszem nekem az első okostelefonom egy LG Leon 4G-volt.😥😥

  23. Lac89R1

   LG Optimus 3D telefonom volt kb 1,5 évig, a 3D funkciók és a kamera zseniális volt, a szoftver androidos volt, néha akadozott, nem mindent támogatott (akkoriban felkapott Angry Birds nem futott rajta memóriahiány miatt). A telefon másik hibája az volt, hogy nem csörgött ki, amikor kerestek, néha én sem tudtam hívást indítani, volt rajta hálózat a kijelző szerint, de valójában nem. Kb 4-szer vittem vissza, kapott új alaplapot szoftverfrissítéssel és hogy ne bukjak rajta sokat, tovább adtam rajta. A vele készített 3D-s videók és képek még megvannak.

  24. Dávid Géza Derventics

   Most is LG-t használók! Szerelmes lettem a márkába. Vérzik most a lelkem hogy vége és nem lesz tovább! A Samsung csalódás után ez a márka jelentette a reményt!

  25. Smith Xylic

   3 LG telóm mind hányadék volt.. Köztük a G5..a nagy semmitől megadta magát töltés közben..(2hónapos korában megdöglött..) Az LGszerviz meg röhejes indokokat talált ki hogy miért, vagy hogyan lehetett ez az én hibám csakH. ne kelljen megjavítaniuk.. A legviccesebb: Hogy merészeltem rajtahagyni este a töltőn, ahogy 100% le kell választani (mert túltöltődik) irtam külömböző LGphone supportokkal hogy-hogyan képzelik ezt.. Fél évig intéztem és mindvégig basztak rá, support is csak addig írt amíg nem adtam neki max csillagot..(ahogy kérték) Végtére vesztettem 500eurót + fél évig gombos telóval.. Amíg van Sony addig csakis Sony!! G5-öt az elveszett sony-m htán vettem.. G5 után sonyt vettem, máig használom(nem lassult be, nem baxakszik, alig merül 100% az egész x compact azóta vettem mellé xz premiumot is. Kiváló mindkettő a mai napig..

  26. Fluke

   Lg szerintem sosem a telefonban volt a jó.

  27. Gábor Nagy

   Én csak azt sajnálom, hogy Kína teljesen elfoglalja a mobil piacot. (Tudom, hogy szinte mindegyik mobilt Kínában gyártják, de azért van különbség abban amit Kínában gyártanak és amit Kína gyárt.) Amit Kína gyárt (pl.: Xiaomi, Huawei), legyen bármilyen okos kütyü én abban nem bízom. Egyébként az LG Rollable mobilként igen ígéretes lett volna.

  28. Yo Isten

   4x hd és 4g-m is volt. imádtam mindkettőt... minden nyügükkel együtt

  29. Péter Takács

   Szia Laci! Jó lett nagyon ez az összefoglaló. Lenne egy kérdésem: az asztalodnál lévő mechanikus billentyűzetnek mi a típusa? (5:12-nél) Köszi előre is a választ!

   1. Tech2.hu

    Szia, Keychron K2, van is róla videó a csatornán

  30. Dávid Orsós

   Nekem volt egy G Flex 2-es.. Egészen jó telefon volt, csak melegedett..de lehet a Snapdragon 810 lapka hibája miatt.. 2 GB RAM-mal nagyon gyorsan rángatta az appokat, üzemidővel se volt bajom..

  31. Zoltán Póka

   LG Optimus F6....néha még ma is visszasírom😢

  32. MrRockwell1991

   Xiaomiról tértem át az LG V-s mobilokra és valami órási előrelépésnek éreztem. 1-2 éve megjelent mobiljaiknak az ára mindig drasztikusan csökkent és emiatt ár-érték arányban az LG volt a legjobb! Hiányozni fog!😣

  33. róbert pap

   Tesómnak volt LG Shine gold. Volt rajta egy horgász játék és a görgővel kellett tekerni az orsót mikor fogtál valamit. Aztán bebaszva elaludt egy padon és ellpták tőle. :'D

  34. Póta Kornél

   Nekem Lg Q60-om van.

  35. Norbert Ordódy

   Nekem a második telóm egy LG B1200 volt. Tönkre ment az 5110 és kellett valami helyette olcsón. Kicsi volt, egyszerű, de egy jó pillanatomban páros lábbal végeztem ki. A következő LG-m egy Optimus F6-t volt ~10 évvel később. Azt alapvetően szerettem és később családon belül ment tovább. Nemrég láttam is egy fiók mélyén, hogy még megvan, de talán már nem is működik vagy kb használhatatlan a teljesítménye és az akksija... A G széria impozáns volt, de akkoriban nem voltam hajlandó sokat adni egy mobilért. Ma már jobban zsebbe nyúlok, de nagy túlzásokba most sem esek. :)

  36. Tibor Racz

   A G Felix 2 van volt lesz szerintem az okostelefonok csúcsa, tökéletes fogás, törhetetlen, tok nélkül is, és ha zsebre raktad a combodra görbült! G6 és most cseréltem le a G8x -et. Most Mi 10t ami szemétre való a MIUI op rendszerével... Sajnálom nagyon az LG sokáig kerestem melyik legyen a G8x utódja, de sajnos tényleg elfogytak 21-re.

  37. Krisztian Papp Animation

   Nekem egy 2019-es k20-am van de játékra nem nagyon alkalmas ezért csak videókat nézek rajta

  38. András Palatinus

   A lényeget hiányolom: az LG telefonokra jellemző volt az úgynevezett bootloop (folyamatos újraindulás), ami egy olyan szoftveres és hadveres hibából származott, amit nagyjából amiatt nem tártak fel és hárítottak el sokáig, mivel gyakorta már egy éven túl jelentkezett, ezért a cég bízott abban, hogy azokban az esetekben valahogyan mentesülhet a szavatossági igények alól. Ebből persze akadtak problémáik, amit rövid távon úgy oldottak meg, hogy 400 dolláros visszavásárlási lehetőséget, valamint 700 dolláros LG telefon-árengedményt kínáltak a tulajdonosoknak, hosszú távon pedig így. Alapos a content csak száraz, mivel van benne egy adag kiegészítő információ (hány megapixeles volt az egyik tizenéves mobil kamerája), de azt a részt, hogy végülis miért hagyják abba, szerintem kevés annyival elrendezni, hogy nem vált be és, hogy nem tudott lépést tartani a nagyokkal az LG. Ez simán igaz lehet az összes kisebb gyártóra; egyik sem tudja a nagyokkal felvenni a versenyt és mindannyian nyúltak már mellé. Az LG telefonok azért szűnnek meg, mert több bajuk volt vele a vállalatnak, mint hasznuk, rengeteg más szegmensben jobbak, ezért ezt a csápot levágták.

  39. Mihály Vida

   Tehát a g4c egy gyűjtői darab... EZAZZ. Nem azért mert utálom az LG-t hanem egyszerűen ez az első gyűjtői tech cuccom./R.I.P. LG Mobile 2002 - 2021.MOST HONNAN SZERZEK HASZNÁLHATÓ TELEFØNT AMIT KEDVELEK IS?!?!

  40. DomiZ89

   Voltak jó dolgaik. Volt stilusuk. -LG KG920 2006-ban nagyon durva volt. -Tettek anno 2007-ben már manuális fókuszt a kamerához LG Viewty. Nem csak a 120fs volt nagy szám. Ami pedig Symbianos volt az a KS10(nem biztos hogy megjelent) és a KT610. Windows Mobile: pedig KS20. Windows Phone pedig: Optimus 7 volt. -Az Androidos korszakban: -A V széria nagyon jól szólt. -Hátlapi vezérlő gombok nagyon kényelmesek voltak. :) Sajnálom Én is. :(

  41. T B

   Kár, hogy megszűnik az LG mobilága.🙁Egy LG K11-et használok.Tökéletesen működik, és nem gyűjti nagyon az ujjlenyomatokat.És elég szép képeket csinál+hallottam híreket róla, hogy az iPhone az LG-től szedte az érintőkijelző ötletét.😶Nem tudom biztosan, hogy igaz-e, de szerintem igen.Amúgy ez a legjobb Tech-csatorna.🙂

  42. Csaba Rigó

   a mai napig használom a g2mini-met. azt elfelejtetted mondani,hogy az LG fejlesztette ki az első infraport-os telefonokat,ráadásul a mai napig működik a G2-es em. sajnálom.

  43. Notch1234

   R.I.P

  44. Levente Fazekas

   Life's not good anymore.

  45. Dave

   LG G2 mai napig a kedvenc telefonom lesz.

  46. The CuberMan

   Nekem volt rgy nexus 5-öm.

  47. fabo193

   Na akkor ha lepusztul a Huawei p20 litom lehet akciosan LG Wing-re tudok váltani majd :) engem az a modell kilóra megvett azután csak 2 telefon jöhetett szóba mint legvégső cél telefon terén 1 tollas Note vagy 1 ROG phone

  48. Roland Verasztó

   Ki az aki LG-ről nézi ezt a videót?

  49. Stofa László

   Az első telom régen egy Lg volt imádtam! Lg g3s volt es az a telefon meg mai napi működik.

  50. Robert Varga

   Miért milyen döntés befolyásolta negatívan a Huawei-t? Az ő részükről semmilyen, az amcsik részéről már annál inkább, ám tegyük hozzá, Huawei köszöni jól van és halad tovább jól. Tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz!

  51. Zsombor Galgóczi

   😔

  52. Gioka1984

   nem kár értük :)

  53. Attila Beres

   Sajnos várható volt, hogy bedobják a törölközőt. Anno volt G4-em amit szerettem, pedig meghalt, de garanciában javították. Most is van egy V30 - am, szuper akkuidővel, csúcs DAC -al minőségi zenelejátszásra ezt használom.

  54. Adam Juhasz

   en csipem a szofisztikalt hozzaallasod, de volt padtarsad?

  55. Grecky #

   Nexus 4 nagyobb dobás volt, mint az Nexus 5, arról nem esett szó. Meg a G4-ről sem, ami szintén frankó készülék volt. Volt G2, G Flex 2 is a tulajdonban, jelenleg V40-em van, az akksi kapacitását leszámítva hibátlan cucc. Sajnálom az LG mobil részlegét, h ment a lecsóba, nekem hiányozni fog.

  56. T.andrew_Vok hello

   Nekem LG k40S telefonom van.. Akkor soha se fognak már LG-t gyártani?? Én a mostanit megpróbálom minnél tovább megbecsülni

  57. Hayako chan

   Az előző telóm LG volt és szerettem. Kár, hogy kilépnek erről a piacról, de érthető. Jönnek a kínai márkák, amiből kösz, de nem kérek! Köszi az infót, ezt nem is tudtam.

  58. Évii F.

   Nekem LG k50S-em van, teljesen elégedett vagyok vele, eddig nálam az LG a legjobb telefon. Nagyon sajnálom hogy visszalépnek.. :(

  59. Attila B.

   Érthetetlen az Optimus 3D-t kihagyni a felsorolásból, rendkívül különleges és egyedi telefon volt.

  60. Avasallador101

   LG G3, LG V10, LG V30

  61. MARDER HD

   nekem egy LG optimus 2x em volt az volt az első érintős telefonom és 6 évet húzót és igazából azért halt meg mert cikinek találtam az osztálytársaim mellett úgy hogy 6 év szolgálat után szándékosan beletörtem a jeck csatit rip mobil már egy kicsit bánom hogy ezt tetem szegénnyel de a hulája még megvan mert gyütőm a régi mobilokat amiket használtam.

  62. Roland Bakk

   Hát rip LG.. régen volt nekem is egy LG Optimus 3D Max imádtam...

  63. baltazar baltazar

   LG Velvetem van Király!!!

  64. Vivi Biacsi

   Először G2-m volt aztán G4 és most a G7 thinq-t használom. 😁

  65. Attila Szlávik

   Én is sajnálom jelenleg LG K40S -em van

  66. László Kovács

   Januárban váltottam G6 ról VELVET re, valószínűleg 4 évre megint meg leszek telefonnal, de így ötletem sincs mi legyen a következő. R.I.P. LG mobile

  67. Gábor Fehér

   LG telefonom van és elégedett vagyok vele, sajnálom, hogy nem lesz több.

  68. Nagyfeju

   Nekem sose volt LG telefonom, de ettől függetlenül sajnálom, hogy vége. Persze ismerek olyan embereket, akiknek volt/van LG telefonjuk, és mindegyikük teljesen meg van vele elégedve. Gondolom az a probléma, hogy a többi gyártó idióta formatervű telefonja egyszerűen kiszorította a piacról. Megmondom őszintén, amikor először hallottam az LG Wing-ről, sokkal jobban megtetszett, mint bármelyik másik telefon. Sajnos ez a társadalom hibája, mindig kiválasztanak pár márkát divatnak, és mindenki olyat vesz. Lehet, hogy 20 év múlva pedig a Xiaomi és társai lépnek ki, mert addigra lesz másik márka, ami divattá válik, így mindenki arra kattan rá.

  69. Róbert Szőcs

   Lg Leon 4g - egy olcsó jó kis telefon volt, jó ár-érték aránnyal 4 évet használtam legalább mire cseréltem.

  70. Ravenstoney Production

   és a szemüveg nélküli 3d-s telo? az is lg volt

  71. DevilMayCry

   Ideje volt egyszer volt LG Optimus 4xHD-m soha nem volt még olyan rossz telefonom meg se tudták javítani kb 10x volt garanciába.

  72. Zsolt Balogh

   K10 et használtam egy ideig csak rendszeresen lefagyott, az aksija kicsi, és rendszerint túlmelegedett.

  73. Péter Petrik

   az lg Shine!!!! (am filóztam hogy veszek is eggyet és elrakom) mai napig imádom az ilyen görgethetős dolgokat

  74. András Gősi

   Nekem jelenleg LG K40S telefonom van és nagyon jó előtte meg volt LG G3S Mini telefonom is az is jó volt kár hogy kimegy az LG a mobilpiacról

  75. levente budai

   és mi van a lg v 50 nel azt nem láttam a videoba

  76. Voros Ferenc

   Hogy lessz szervíz ha baja van a telefonom nak?

  77. Andras Csapo

   LG optimus 3D Istenem 2 évig velem volt amikor még a 3D tűnt a jövőnek.

  78. Csöpi_Unleashed []

   Nekem három hónapig volt G3 elején érdekes volt aztán váltottam is mert borzalmasnak éreztem egyedül a kamerája tetszett illetve hogy nagy fényt adott a vaku.

  79. Medve Kristóf

   Nekem nem volt sosem lg telefonom de nagyon sok ismerősömnek az volt, és elmondásuk szerint ők meg voltak elégedve a telefonnal. Én sajnálom hogy az lg is kiugrott a telefongyártásból, mert annak is megvolt a saját hangulata.😔😐

  80. Rollerkdr

   jaj az első okostelefonom egy LG GW620 volt, régi szép idők

  81. Szám Dávid

   LG 4X HD-m volt. És utáltam, mert lassú volt, fagyott, a GPS használhatatlan volt. SW frissítés és támogatás nulla... Boldog voltam, amikor eladtam :)

  82. Dávid Nagy

   Azért hagyták abba mert már nincs hova fejleszteni telefonokat új modellek már csak sokkal nagyobbak elődieknél esetleg formatervben és dizájnban tudna az LG újat felmutatni.

  83. Mihály Gombkötö

   Mi történt a huaewei-el?

  84. Alma D

   legelső okostelefonom egy LG L430 volt és imádtam főleg az "rgb" home gombot rajta..

  85. GamerLevi 709

   Nekem LG K42 telefonom van, eddig gond nélkül fut rajta

  86. Christan Lenner

   LG GD880 mini,LG KF600,LG KM900,LG G2,G3,G4,G5,G6 mobilom volt.Váltásom oka,hogy a szolgáltató már a G7 et nem forgalmazta.Jelenleg LG Velvetet szeretnék. Mellette volt több Huawei.Sajnálatos,hogy bezárt.💔 A TVnk is LG.Szeretjük nagyon.❤

  87. MGP 004

   Nekem F6 optimusom volt, LG G3, G4c, És Egy Xpower2, de utána Huawei és Samsung jött

  88. Baresz baresz

   Nemorulok neki,nekem mostis lg telom van,soha semmilyen lg termekkel nemvolt rossz tapasztalatom.Tv meg hangrendszer is lg hiba nelkul mukodnek idaig.Hamar igy dontottek remelem megjobb es meg minosegibb lg cuccok jelennek meg.Eleg tanacstalan vok jelenleg telefon iranyba,hogy milyen marka es modell lenne jo dontes hamar az Lg kilotte magat errol a piacrol.

  89. Domokos-Barna Nagy

   Volt anno LG4 okostelefonon akkoriban mondhatni korszakalkotó volt a maga gyönyörű 4K kijelzőjével, a kamerája nagyon jó volt, a gond ott kezdődött szerintem hogy nem tudták akkor azt a hardvert a szoftverrel összeoptimalizálni. Jellemző volt a túlmelegedés, a kamera és a kijelző szívta ki az aksiból az életet intenzívebb használat mellett. Majd próbáltam a G6-al és azzal is visszatértek ezek a dolgok.

  90. Annamária Balogh

   Az Lg G4 és a Flex volt a két nagy-nagy kedvenc. Én őszintén sajnálom...

  91. Robert Karika

   Nekem mindig Lg készülékem volt már gyerek korom óta most is egy K61S-em van nem tudom most mi lesz 😞

  92. Kokrehel Dominik

   Nekem LG g 2 minim van de frisitést 1 éve nem kaptam

  93. Sándor Horvát

   LG G2-nek vége nincs rá frissités és már a youtoube frissités se kompatibilis a telefonnal ezzel a youtoube használhatatlan nem nyilik meg mert ha megnyitom kéri a frissitést és nem lehet elkerülni

  94. Roland Márkus

   Hali! Az LG végülis belátta, hogy a jelenben, sajnos nem versenyképes a mai - úgymond - népszerű telefonok világában, (ugyanúgy sajnos, mint ahogyan azt a Nokia is évekkel ezelőtt belátta) mert ők nem a jelen emberének alkottak eszközöket, hanem a jövő emberének. Ez viszont nem nagy gond, mert így foglalkozhatnak a saját fejlesztéseikkel, amik majd kellő időben, a kellő felhasználóknak nagyon sokat fognak jelenteni, amivel/amikkel a csúcsra törhetnek és sikeresek lehetnek. GG LG! 😉

  95. Gooo !!!

   Köszi a információ teljes videót!Tovabbi jó munkát!!👍👋

  96. lászló Csuka

   Nekem egy LG K41S 32 GB DualSIM Titan telefonom és hibátlan

  97. Dávid Magyar

   én el is sírtam magam amikor meghallotam ezt a szomoru hírt:(

   1. Csaba Kozma

    Szint úgy, nem tudom mi lesz az utód, de remélem a Velvet kibír minimum 4 évet.

  98. Ahrix 21

   Nekem egy LG k20 am volt meg használok LG tv t is (tudom nem kérdezte senki) k20 nem volt valami jó

  99. Nándor Antal Nagy

   G4-em és G6-om volt. A G6 szerintem a legjobb telefon volt akkoriban.

  100. Vass Krisztián

   Nekem nem vot LG telefonom úgyhogy nem tudok miért siránkozni 😀